http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAS GUZZLERS

Hrvatska igra nominirana za najbolju trkaću igru Europe

Gass Guzzlers, trkaća arkada zagrebačkog razvojnog studija Gamepires nominirana je za najbolju trkaću igru Europe stajući tako uz bok igrama s multimilijunskim budžetima

Gass Guzzlers: Combat Carnage nedavno je objavljena trkaća arkada za koju je zaslužan zagrebački razvojni studio Gamepires. Igra je pokupila vrlo dobre kritike, a publika ju je prihvatila objeručke, kao uostalom i svaki kvalitetan old-school naslov koji ne pokušava biti nešto što nije.

 

Ukratko, igra je ovih dana nominirana za najbolju trkaću igru na European Games Awardu, a dobitnicima će nagrade biti dodijeljene na nadolazećem Gamescomu koji će biti održan u Kelnu 14. kolovoza ove godine. Ipak, o nagradama ne odlučuje žiri već glas publike, svoj glas za Gass Guzzlers možete ostaviti ovdje. Da, znamo, potrebno se registrirati, no nije da imamo domaćih razvojnih studija na bacanje. Glasati možete do 13. kolovoza.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije