http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SUPER-SLIM

Na vidiku nova verzija PlayStationa 3?

ps3_x
Sony je kod nazležnih tijela registrirao izdanje nove verzije PlayStation 3 konzole što je u skladu s nedavnim glasinama da japanski gigant namjerava izdati 'super-slim' verziju konzole

Iako cijela gaming scena isčekuje prve službene vijesti o PlayStationu 4 koji je zasad poznat pod kodnim imenom 'Orbis' i u planu je najvjerojatnije još od sredine 2010. godine, čini se da Sony prvo namjerava utržiti još pokoji dolar na konzoli koja je dosad prodana u 64 milijuna primjeraka.

 

Naime, Sony je kod Federal Communications Commisiona registrirao konzole pod oznakom CECH-4000A i CECH-4000B, dok je trenutna verzija registrirana kao CECH-3000. Nažalost, iz dostupnih podataka nije moguće razaznati o čemu se zapravo radi, no vrlo je vjerojatno da će se ostvariti pretpostavke da Sony prije izdanja PlayStation 4 namjerava izdati i super-slim verziju trojke.

 

Podsjećamo, nešto slično je nedavno učinio i Microsoft s Xbox 360 konzolom koja se doduše ne razlikuje od već dostupne slim verzije, no ponuđena je po cijeni od 99$ uz dvogodišnju pretplatu na Xbox Live uslugu u sklopu koje se onda otplaćuje i konzola.

 

Novi PlayStation 3 tako će vjerojatno biti ponuđen po cijeni značajno manjoj od dosadašnje što će sigurno dati novi vjetar u leđa ionako jednoj od najuspješnijih konzola u povijesti gaminga.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije