http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BAZIRAN NA TV SERIJI

Activision najavio The Walking Dead FPS!

Unatoč tomu što Telltale Games trenutno imaju vrlo uspješnu epizodnu avanturu The Walking Dead, Activision je upravo najavio i istoimeni FPS koji će biti baziran na uspješnoj AMC-ovoj TV seriji

Globalna popularnost The Walking Deada započela je 2010. godine zahvaljujući odličnoj seriji koja je zapravo utemeljena na popularnom stripu. Bilo je gotovo samo pitanje vremena kada će biti i najavljena kakva igra koja će se bazirati ili na seriji ili na stripu. Na sveopće iznenađenje, prvi je prava na adaptaciju stripa otkupio Telltale Games, etablirani studio koji nije polučio značajniji uspjeh s dva posljednja epizodna serijala (Back to the Future, Jurassic Park). Ipak, sudeći prema reakcijama na prve dvije epizode The Walking Deada, Telltale napokon ima hit i igru koju zaista vrijedi igrati.

 

No, The Walking Dead je za oko zapeo i velikom Activisionu koji je upravo najavio istoimeni FPS na čijoj je produkciji angažiran Terminal Reality, studio poznat po igrama poput Kinect Star Wars i Ghostbusters: The Video Game. Za razliku od Telltaleove avanture, Activisionov naslov biti će baziran na TV seriji, a pojaviti bi se trebao na PC, PS3 i Xbox 360 platformama.

 

Igra će preuzeti ulogu Daryla Dixona koji će se uz pomoć svog brata Merlea pokušati dokopati do navodno sigurne Atlante. Gameplay bi trebao biti mješavina stealtha i akcije, a u cijeloj priči pomagati će nam brojni NPC-evi.

 

Nadamo se samo da igra na kraju neće biti neinteresantna kao što zvuči sada.

 

S druge strane, nakon što dovrši pet epizoda The Walking Deada, Telltale namjerava nastaviti rad na serijalu, što će sigurno pozdraviti mnogi, s obzirom na kvalitetu prve dvije epizode.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije