http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ANNIVERSARY EDITION

U produkciji remake Haloa 2?

halo2
Nakon što je Bungie napustio Halo franšizu, a prije nego je 343 Industries započeo razvoj Haloa 4, 343 je producirao remake prve Halo igre. Sličan tretman, čini se, očekuje i Halo 2

Službeno britansko izdanje Xbox magazina objavilo je vijest da 343 Industries planira remake Haloa 2, iako i sami priznaju da se još uvijek radi tek o glasinama. Podsjećamo, prošle godine imali smo priliku zaigrati Halo: Combat Evolved Anniversary, remake prve Halo igre na kojoj je radio 343 Industries, studio koji je preuzeo franšizu od Bungieja.

 

U svojoj biti, Combat Evolved ostao je identična igra originalu, no istovremeno je radio na dva enginea, jednom izvornom i drugom suvremenom tako da igrač usred igre može birati želi li stariji ili novi grafički prikaz.

 

343 Industries trenutno radi na Halou 4 koji bi se na tržištu trebao pojaviti 6. studenog i to kao Xbox 360 ekskluziva. Igra će navodno imati opak multiplayer koji će sam zauzimati čak 8 GB prostora na HDD-u.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije