http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PLANET RAZOREN HERBICIDIMA

Upoznajte Survarium, MMO autora S.T.AL.K.E.R.-a

survarium
Na veliku žalost mnogih, S.T.A.L.K.E.R. 2 najvjerojatnije nikada nećemo moći zaigrati, no studio koji je radio na tom fantastičnom shooteru osnovao je novi studio i sada radi na MMO-u

Već prošle godine počela su nagađanja o zatvaranju GSC Game Worlda, ukrajinskog razvojnog studija zaslužnog za briljantnu S.T.A.L.K.E.R. franšizu koja je došla do svog trećeg naslova. Četvrti, punokrvni nastavak pod imenom S.T.A.L.K.E.R. 2 bio je u razvoju sve do travnja ove godine, kada je GSC i službeno zatvoren, a projekt ugašen.

 

Međutim, ukrajinska ekipa regrutirala se u potpuno novi studio pod imenom 'Vostok Games' i započela rad na Survariumu, MMOFPS-u koji vrlo nalikuje Stalkeru, a to priznaju i u Vostoku. Mnogi aspekti Survariuma preuzeti su iz propalog Stalker projekta.

 

Sama radnja igre odvija se u bliskoj budućnosti u kojoj ljudski rod i znanstvena zajednica svojim 'rješenjima' praktički unište planet, a većina ljudske i životinjskih populacija jednostavno isčezne.

 

Više pak možete saznati u video dnevnicima Vostog Gamesa u kojima možete vidjeti i in-game scene iz same igre;

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije