http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PROJEKT JE NAPOKON KRENUO

Michael Fassbender glavna zvijezda Assassin's Creed filma!

prometheus_david
Variety magazin dokopao se informacije da će jedan od najboljih glumaca današnjice utjeloviti Altaira, jednog od protagonista Assassin's Creed franšize

Već neko vrijeme poznato je da Ubisoft planira film temeljen na Assassin's Creed franšizi. Prve pregovore oko filma Ubisoft je započeo sa Sonyjem koji je na kraju odustao od cijeloga projekta zbog 'smiješnih Ubisoftovih zahtjeva'. Ubisoft, čini se, nije pristajao na kompromise, a da su vrlo ozbiljni po pitanju filma pokazalo je i osnivanje vlastite filmske kuće pod imenom 'Ubisoft Motion Pictures'.

 

Nakon mjeseci, pa i godina nagađanja sada možemo biti sigurni da Assassin's Creed film ide u produkciju. Glavnu ulogu dobio je Michael Fassbender, jedan od najdarovitijih glumaca današnjice koji se proslavio u filmovima poput 'The Hunger', 'Shame', 'Dangerous Mind' i recentnog 'Prometheusa'. On će najvjerojatnije glumiti Altaira, no to još nije službeno potvrđeno.

 

Osim što je dobio glavnu ulogu, Fassbenderova producentska tvrtka 'DMC' sudjelovati će u koprodukciji filma.

 

U Ubisoftu naglašavaju da je Fassbender od samih početaka bio njihov prvi izbor, a kada odrede scenarista i redatelja, još će jednom pokušati ući u dogovor sa Sonyjem.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije