http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

WARFIGHTER

Pogledajte kako izgleda multiplayer u nadolazećem Medal of Honoru

mohwarfighter
EA je objavio novi trailer iz Warfightera koji nam prezentira multiplayer nadolazećeg Medal of Honora

Reboot Medal of Honor serijala dogodio se 2010. godine i to iz radinosti Danger Close studija koji je producirao vrlo prosječnu kampanju i DICE-a koji je zaslužan za vrlo dobar multiplayer. S obzirom da je igra komercijalno prošla jako dobro, bilo je samo pitanje vremena kada će biti najavljen nastavak. To se dogodilo ove godine, a igru ovaj put u potpunosti razvija Danger Close studio i to na DICE-ovom Frostbite 2.0 engineu, pokretaču koji je po prvi puta korišten u Battlefieldu 3.

 

Nažalost, igra će scenarijski još jednom kopirati već toliko puta prožvakani koncept globalnog sukoba u kojemu igrač iz misije u misiju putuje s jedne na drugu atraktivnu lokaciju. No, budimo realni, kao i u većini današnjih FPS-ova, i u Warfighteru će singleplayer biti tek usputni sadržaj koji će se završiti u nekoliko sati i samo nas zagrijati za multiplayer.

 

Kako će pak multiplayer izgledati provjeriti možete u najnovijem traileru koji je sastavljen isljučivo od in-game materijala:

 

 

Medal of Honor: Warfighter na tržištu bi se trebao pojaviti 26. listopada ove godine i to na PC, PS3, Xbox 360, Wii U i PlayStation Vita platformama.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije