http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OZBILJNI ŠIME DOBIVA DLC

Croteamovci rade na Nilskom Dragulju

Serious Sam 3
U slučaju da vam nije dosta autohtonog FPS napucavanja, Croteam vas vodi u dolinu Nila

Croteam, developeri poznati po tome da su hrvati i da su napravili Serious Sam, objavili rad na, zamislite vi to, još jednom Serious Samu. Dobro, ne radi se o čitavoj igri već proširenju za nedavno izašlu trojku. Umjesto da poprimi oblik danas rijetkih punokrvnih ekspanzija, Jewel of The Nile je DLC sa tri dodatne mislija, novim settingom i naravno, hrpom toga za ubijati.

 

Ah taj Šimun
 

 

Igra je najavljena za kraj ove godine; konkretno - listopad. Naravno, ekipa u Croteamu je oduševljena oko novog projekta i tvrde kako će biti apsolutno najbolji ikad, u što ne sumnjamo. Njihov gonzo šuter do sada je sakupio nevjerojatnu količinu fanova i nagrada, pa shodno tome očekujemo kako će Jewel of The Nile pronaći mjesta na vašim hard diskovima.

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije