http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NA PROJEKTU EKIPA UPITNE KVALITETE

Need for Speed film u veljači 2014. godine

NfsWorld
DreamWorks Studios objavio je da će njihov film baziran na Need for Speed franšizi u kina stići u veljači 2014. godine

Relativno nedavno saznali smo da je DreamWorks od EA otkupio prava na 'Need for Speed' ime, a danas znamo i točan datum početka prikazivanja filma u kinima diljem svijeta: 7. veljače 2014. Film će distribuirati Disney, a na redateljsko mjesto angažiran je Scott Waugh koji je dosad režirao tek ovogodišnji Act of Valor.

 

Na scenariju su angažirani John i George Gatins; John zasad ima nekoliko scenarija u Hollywoodskim uspješnicama poput Real Steela, dok se George baš i nema čime pohvaliti. Film će producirati Mark Sourian, koji nikada nije sam producirao film, već je bio koproducent na jednom jedinom filmu i to davne 1998. godine.

 

Čini se kako DreamWorks nije spreman uložiti previše novca u talent, a kako će sve na kraju ispasti vidjet ćemo za nešto manje od dvije godine.

 

Što se pak same Need for Speed franšize tiče, upravo je u razvoju reboot podserijala pod jednostavnim imenom 'Need for Speed: Most Wanted'. Igra će se na tržištu pojaviti 2. studenog ove godine i to na PC, PS3, Xbox 360, Wii U, PlayStation Vita, iOS i Android platformeme.

 

 

U isto vrijeme, CBS je otkupio prava na Deus Ex film, no pod uvjetom da Eidos Montreal vrlo usko surađuje na produkciji filma. Igra će biti temeljena na fenomenalnom 'Human Revolution'-u, a na produkciji će biti angažirani Roy Lee (izvršni producent 'The Departed'-a) i Adrian Askarieh.

 

Nažalost, to su zasad svi poznati detalji, no više njih očekujemo uskoro.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije