http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ANIME

Prvi trailer za animirani film 'Mass Effect: Paragon Lost'

paragon lost
Studio zaslužan za 'Ghost in the Shell' film objavio je prvi trailer za animirani film koji će funkcionirati kao prequel Mass Effect franšizi i to kroz perspektivu Jamesa Vege, jednog od Shepardovih suboraca iz Mass Effecta 3

Ranije ove godine BioWare i EA najavili su suradnju sa svjetski poznatim Production I.G, studijem koji se bavi razvojem anime filmova. Film pod imenom 'Mass Effect: Paragon Lost' zapravo će funkcionirati kao prequel trilogiji Mass Effect, i to kroz perspektivu Jamesa Vege, jednog od likova iz Mass Effecta 3. Baš kao u igri, Vegi će i u Paragon Lostu glas posuđivati glumac Freddie Prinze Jr.  

 

Scenarij za animirani film napisao je jedan od koautora scenarija za Star Wars: The Clone Wars – Henry Gilroy, a 'Paragon Lost' bi premijeru trebao doživjeti 13. studenoga ove godine.

 

Kako će film izgledati, pogledajte u prvom traileru:

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije