http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TOWER-DEFENSE IGRA

'Fortnite' – prva igra na Unreal Engineu 4

f_1
Fortnite, igra koju je Epic Games najavio na ovogodišnjem E3-u, bit će prva pogonjena novim Unreal 4 engineom

Kada je razotkriven na ovogodišnjem E3-u, Fortnite je iznenadio mnoge, ponajviše zbog toga jer dolazi iz Epic Gamesa, kompanije zaslužne za Unreal Engine te franšize Unreal i Gears of War. Fortnite se u potpunosti razlikuje od svega što je Gears radio dosad, ne samo po grafičkom stilu koji pomalo izgleda kao animirani film, već i po gameplayu.

 

Fortnite će naime biti svojevrsna tower-defense igra u kojoj će igrač kroz dan na random generiranom levelu graditi obranu, a kada se spusti noć boriti se protiv nadirućih nemani.

 

Zanimljivo, Fortnite će najvjerojatnije biti PC ekskluziva, iako nije isključen dolazak igre na next-gen konzole. Jedan od razloga tomu je činjenica da će Fortnite biti prva igra pogonjena Unreal Engineom 4 koji je Epic predstavio tek nedavno.

 

Naravno, u Epicu su svjesni da Fortnite zbog svojeg grafičkog stila neće biti u stanju iskoristiti sve mogućnosti koji pruža UE4, no i sami naglašavaju da se radi o engineu koji će biti prilagodiv svakoj platformi – od mobitela baziranih na Androidu do najmoćnijih PC konfiguracija dostupnih na tržištu.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije