http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

bf4 već sljedeće godine?

EA greškom najavio Battlefield 4?!

bf4moh
EA je na stranici svojeg servisa Origin objavio banner s najavom da će svi koji se predbilježe za Medal of Honor: Warfighter dobiti i siguran pristup beta testiranju Battlefielda 4

Kada se na tržišu pojavio 2010. godine, Medal of Honor je za sve koji su ga kupili u pretprodaji donio siguran pristup beta testiranju tada već najavljenog Battlefielda 3. Sudeći prema propustu EA, namjernom ili nenamjernom, slična situacija mogla bi se ponoviti i ove godine izlaskom Warfightera. Naime, EA je na svojem Origin servisu objavio banner koji je najavljivao da kupnjom Warfightera u pretprodaji dobivate i pristup beta testiranju još uvijek nenajavljenog Battlefielda 4.

 

Iako se zna da će Battlefield 4 biti najavljen prije ili kasnije, ovo bi mogla biti indikacija da je igra već u produkciji i da bismo je mogli zaigrati već sljedeće godine. Naravno, EA je vrlo brzo uklonio sporni banner i o njemu se još nije službeno očitovao.

 

Podsjećamo, Medal of Honor: Warfighter na tržištu će se pojaviti 26. listopada ove godine na platformama PC, PS3, Xbox 360, Wii U i PlayStation Vita.

 

Radnja igre prati akcije jedinice Tier 1 koje su se dogodile i u stvarnosti na raznim lokacijama diljem svijeta.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije