http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SUĐENJE

Novi Gears of War u ožujku 2013.

gears-of-war-judgment-gameinformer
Gears of War: Judgment na tržištu će se pojaviti u ožujku sljedeće godine, najavio je Epic Games na Comic-Con eventu u San Diegu

Nedavno najavljeni četvrti dio u franšizi Gears of War svi vlasnici Xboxa 360 moći će zaigrati 19. ožujka sljedeće godine, najavljeno je iz Epic Gamesa. Judgment neće biti nastavak već prequel cijeloj franšizi čiji će scenarij pratiti Damona Bairda i njegova četiri suborca koji su se našli pred sudom za ratne zločine te se sada prisjećaju borbi kako bi pobili optužbe.

 

Na igri uz Epic Games radi i People Can Fly, autori Bulletstorma i to najvjerojatnije iz razloga jer Epic Games intenzivno radi na razvoju Unreal 4 enginea, ali i prve igre koja će ga koristiti – Fortnitea.

 

Osim datuma izlaska igre, Epic je na Comic Conu objavio i prvi gameplay video iz multiplayer komponente koja prikazuje OverRun mod:

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije