http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DEADPOOL DOBIO SVOJ NASLOV

Marvelov superjunak u pohodu na negativce

KA_Marvel
Datum objave:
17.07.2012 13:05
Autor: Darko "Bambi" Smokrović
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Komentiraj
Poznati heroj iz sjene uz pomoć High Moon Studiosa dobio priliku za slavom.

Eto i nove vijesti za okorjele Marvelove fanove...Na posljednjem sajmu Comic-Con-a najavljena je nova igra po strip-junaku zvanom Deadpool. Naime antiheroj koji se pojavljuje kao sporedna uloga u Marvel Ultimate Alliance-u i Marvel vs Capcom-u zaslužio je i svoj naslov. Ekipa iz developer team-a High Moon Studiosa poznatom po Transformers serijalima najavljuje igru za 2013. godinu, međutim platforme na kojima će izaći još su nepoznate.

 

kickassanje
 

 

Također smo saznali kako glas glavnom junaku daje popularni glumac Nolan North poznat po mnogobrojnim ulogama kao na primjer, Nathan Drake-a iz Uncharteda, Princa iz Prince of Persije, Pingvina iz Batman: Arkham City-a, Vosslera iz Final Fantasy-a XII, Desmond Milesa iz Assassins Creed-a itd. Više informacija o igri potražite na njihovoj službenoj stranici.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije