http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

iCEhancer 2.1

Objavljena finalna verzija grafičke preobrazbe GTA 4

icehancer
Objavljen je iCEnhancer 2.1, finalna verzija moda koji drastično poboljšava grafički aspekt Grand Theft Auta 4

Grand Theft Auto 4 na tržištu se pojavio 2008. godine, no još uvijek izgleda i više nego dobro. No to nije bilo dovoljno dobro za Haysam Keilany, 21-godišnjaka koji je odlučio stvari uzeti u svoje ruke i igru učiniti grafički impresivnom.

 

To mu je na kraju i uspjelo. Naime, objavljena je finalna verzija njegova moda iCEhancer koji grafički apsekt igre diže na jednu sasvim novu razinu, što možete vidjeti i u objavljenom timelapse traileru:

 

 

Kako biste instalirali mod koji se može besplatno downloadati ovdje, prvo morate instalirati posljednji patch za igru i slijediti detaljne upute s NeoGAF-a.

 

Keilany trenutno radi na sličnim modovima za Minecraft i Skyrim.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije