http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CHARR, HUMAN, NORN

Pogledajte uvodne sekvence Guild Warsa 2!

gw2
ArenaNet objavila je tri intro videa za Guild Wars 2, i to za tri od ukupno pet rasa koje će biti igrive u jednom od najiščekivanijih MMO naslova u posljednjih nekoliko godina

U Guild Wars 2 igrač će moći igrati u ulozi jedne od pet ponuđenih rasa (asura, charr, human, norn, sylvari), a ArenaNet je danas objavila tri uvodne sekvence koje će igrač moći vidjeti na početku igre, ovisno o rasi koju odabere. Objavljene su sekvence za rase charr, human i norn, dok one za asura i sylvari očekujemo u narednim danima.

 

 

 

 

Guild Wars 2 će se nakon višegodišnjeg razvoja na tržištu napokon pojaviti već sljedećeg mjeseca, 28. kolovoza, kao PC ekskluziva, a iz ArenaNeta ne isključuju dolazak igre na konzole u budućnosti.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije