http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VATRA GAMES

Studio zaslužan za posljednji Silent Hill pred zatvaranjem

silent hill downpour
Crni niz zatvaranja razvojnih studija mogao bi biti nastavljen – ovoga puta pred zatvaranjem je navodno Vatra Games

Češki razvojni studio Vatra Games najpoznatiji po razvoju posljednjeg Silent Hilla pod imenom Downpour navodno je pred zatvaranjem. Tako barem tvrde češki mediji, a oglasio se i vlasnik studija koji je potvrdio sumnje, ali i naglasio: 'Odluka još nije pala!'

 

'Novi menadžerski tim radi strategijsku provjeru svih aspekata našeg poslovanja. Kao dio tog procesa, pod razmatranjem su i budući projekti Vatra Gamesa. Ipak, još nismo donijeli nikakve odluke', izjavio je Kuju, vlasnik studija, za češki Eurogamer.

 

Downpour je zapravo jedini visokobudžetni projekt studija, koji se na tržištu pojavio u travnju ove godine i naišao na miješane reakcije kritike i publike. Studio je osnovan 2009. godine od zaposlenika koji su prebjegli iz 2K Czech, studija zaslužnog za franšizu Mafia.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije