http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DAŠAK EUROPE

Konami u Londonu otvara studio samo zbog Pro Evolution Soccera

PES2013_Screenshot_001
Konami je objavio da je u Londonu otvorio studio koji će raditi isključivo na franšizi Pro Evolution Soccer

PES Production Studio ime je novog Konamijevog studija u Londonu. Njegova jedina zadaća bit će rad na franšiziPES. Glavni i najveći dio posla i dalje će se odvijati u Tokiju, dok će londonski studio biti zadužen 'za prilagodbu igre europskoj nogometnoj kulturi'.

 

'Ovo su vrlo uzbudljiva vremena za Konami. Tražimo kreativne ljude koji nam mogu pomoći podići PES na potpuno novu razinu', izjavio je Shinji Hirano, šef Konamija povodom otvaranja londonske podružnice.

 

Još prošlog mjeseca Jon Murphy, voditelj europskog PES-ovog tima objasnio je da je komunikacija između Konamijevih zaposlenika u Europi i Japanu često vrlo teška 'jer mnogo Japanaca ne govori engleski': 'Ja znam odakle dolaze fanovi, jer u proteklim smo godinama razgovarali o kretanju u određenom smjeru i mislim da se na kraju nismo previše potrudili da krenemo.'

 

I u japanskom PES timu došlo je do nekih promjena na ključnim pozicijama i Konami očito misli opet preuzeti titulu najbolje nogometne simulacije koju nekoliko godina ponovno drži FIFA.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije