http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ISTOČNI FRONT

Hladnoća – najveći naprijatelj u Company of Heroes 2

Company-of-Heroes-2
Nastavak legendarnog Company of Heroesa imat će implementiran dinamični vremenski sustav, zbog čega će vaš najveći neprijatelj na frontu biti – hladnoća

Radnja Company of Heroesa 2 odvijat će se na istočnom frontu, a igrač će preuzeti vodstvo nad armijom SSSR-a dok brani Majku Rusiju od najezde krvožednih nacista. No najveći naprijatelj na bojišnici neće vam biti nacisti, već – hladnoća. Upravo ona hladnoća zbog koje su Hitlerove trupe bile desetkovane, zbog koje se smrzavalo gorivo i zbog kojeg su Švabe nuždu vršili u gaće kako im se ne bi smrznule guz'ce.

 

Naime, dinamični vremenski sustav omogućiti će ColdTech tehnologija implementirana u Essence Engine 3.0.

 

Kako bi spriječio smrzavanje svojih trupa, igrač će morati paliti vatre kako bi se vojnici zagrijavali između misija i dok nisu u pokretu. Ali to nije sve – ukoliko će za vrijeme misije padati snijeg, u vašem će interesu biti što prije je okončati jer će se snijeg realistično gomilati, a tako i otežavati kretanje. Problematično će biti i kretanje po zaleđenim jezerima gdje ćete morati voditi računa o brzini kretanja vozila, debljini leda i trenutnoj temperaturi.

 

Također, tijekom misija će se nasumično pojavljivati mećave koje će cijelu situaciju na bojišnici dodatno komplicirati.

 

Sve ovo obećava da će Company of Heores 2 kvalitetom biti na tragu svojeg briljantnog prethodnika. Igra će se na tržištu pojaviti tijekom 2013. godine, i to kao PC ekskluziva.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije