http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

U RALJAMA TRNJA

League of Legends: Upoznajte Zyru

ZyraSplash
Datum objave:
25.07.2012 10:47
Autor: Darko Smokrović
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Komentiraj
Od danas u Riotovom dućanu dostupna nova LoL verzija "Otrovne Bršljanke".

Eto nam i očekivanog League of Legends heroja. Dakle otrovna je, seksipilna, ispaljuje onesposobljavajuće trnje i diže biljke koje pucaju naokolo. Međutim ono što će igrače tjerat na konstantno umiranje/feedanje je senzacionalan način na koji Zyra u posljednjem izdahu tamani protivnike. Dakle nakon što biva ubijena pretvara se u svoj iskonski oblik velikog cvijeta s kojim nanosi true štetu protivničkim herojima oko sebe.

 

otrovni grah

 

Također skidamo kapu Riot-ovom dizajnerskom timu na veoma kreativnom i vizualno dotjeranom izgledu dotićne magice, jer njezini skillovi i ultimate move su u usporedbi sa nekim drugim herojima zbilja vizualan melem za oči. Stoga se eto nadajmo kako ćete satima uživati igrajući po nama bolju repliku glavatog izumitelja Heimerdingera.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije