http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IGRA S TRI IMENA

Novi gameplay video za Sleeping Dogs

sleeping-dogs-02
Square Enix je objavio novi gameplay video za Sleeping Dogs, igru zaista duge i burne prošlosti

Prvo ime igre o kojoj danas pišemo bilo je Black Lotus, no kasnije je službeno najavljena kao True Crime: Hong Kong, kao treći nastavak u rebootu franšize True Crime. Sve to vrijeme igru je financirao Activision koji je projekt zbog dugotrajnosti i troškova odlučio potpuno ugasiti 2011. godine. Ipak, igru početkom ove godine preuzima Square Enix i najavljuje je pod trećim imenom – Sleeping Dogs. Square, naime, nije otkupio prava na ime True Crime.

 

Čini se da igra zasad napreduje sasvim dobro, a na tržištu bi se trebala pojaviti 17. kolovoza ove godine, i to na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

Square igru opisuje kao 'open world crime drama', no nekako ju je najlakše opisati kao igru koja umnogome podsjeća na Grand Theft Auto, uz neke zgodne dodatke poput free-runninga i borbe lice o lice koja izgleda kao da zapravo ima smisla.

 

Kako pak to sve izgleda, pogledajte u novom gameplay videu uz komentar razvojnog studija:

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije