http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SMRT UMJESTO RATA

Novi trailer za Darksiders II

darksiders-2-blade
THQ je objavio novi trailer za nadolazeći Darksiders II, hack'n' slash koji ćemo moći zaigrati već sljedećeg mjeseca

Prva igra Darksiders na tržištu se pojavila 2010. godine i naišla na dobre do vrlo dobre kritike igrača. Igra je zapravo bila svojevrsni nadomjestak svima koji primjerice nemaju PlayStation 3 da zaigraju neku od igara God of War. Sljedećega mjeseca na tržištu će se pojaviti i njen nastavak koji bi, barem prema riječima ekipe iz studija Vigil Games, trebao biti barem duplo veći i opsežniji od originala.

 

Scenarij igre odvijat će se u istom razdoblju kao i original, no iz perspektive drugoga jahača apokalipse. Naime, u prvome nastavku igrač je preuzimao ulogu Rata, dok će u ovoj igri preuzeti ulogu Smrti. Naime, odmah na početku igre Charred Council osudit će Rat na odlazak na Zemlju, a glavni cilj Smrti bit će dokazati njegovu nevinost.

 

Kako će pak sve izgledati u akciji, pogledajte u najnovijem traileru:

 

 

Darksiders II na tržištu će se pojaviti 17. kolovoza i to na PC, PS3 i Xbox 360, a u pripremi je verzija i za Wii U.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije