http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PANDE! PANDE! PANDE!

World of Warcraft: Mists of Pandaria u rujnu

mop
Blizzard je obznanio da će se najnovija ekspanzija za najpopularniji MMO u povijesti na tržištu pojaviti krajem rujna

Mists of Pandaria, najnovije proširenje za World of Warcraft MMO na tržištu će se pojaviti 25. rujna, obznanjeno je iz Blizzarda.

 

Ova ekspanzija donosi nova područja i tamnice, monk klasu te potpuno novu raadu – 'Pandaren' iliti jednostavno – pande. Gornji level bit će povišen na 90, a bit će dodani i novi challenge modovi, nagrade i borbe ljubimaca inspirirane borbama Pokemona(!).

 

Sama ekspanzija stajat će čak 40 američkih dolara, dok će de luxe izdanje stajati 60 dolara. No, kao što to kažu u TV prodaji, to nije sve – Blizzard za 80 dolara nudi i kolekcionarsko izdanje koje će sadržavati sljedeće:

 

- Behind-the-Scenes DVD i Blu-Ray

- Collector's Edition Soundtrack CD

- The Art of Mists of Pandaria Book (knjiga od 200 stranica koja prikazuje art)       

- Chen Stormstout podloga za miša

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije