http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ENHANCED DITION

Poboljšano izdanje legendarnog Baldur's Gatea u rujnu

theblackpitsheroimage
Baldurs Gate: Enhanced Edition, poboljšano i prošireno izdanje kultnog RPG-a, na tržištu će se pojaviti u rujnu, objavio je Beamdog, studio zadužen za remasteriranje postojeće igre, ali i razvoj novih sadržaja

Baldur's Gate na tržištu se pojavio davne 1998. godine i BioWare lansirao među zvijeze. Igra je, naime, gotovo instantno postala kultna, a tu titulu drži i danas. Baldur's Gate II koji je izašao dvije godine kasnije postigao je još već uspjeh. Ranije ove godine najavljeno je pak Enhanced, poboljšano izdanje prve igre, ali i druge, na kojoj radi Overhaul Games studio pod vlasništvom Beamdoga.

 

Osim poboljšanih vizualnih i zvučnih aspekata igre, Enhanced Edition sadržavat će i potpuno nove likove, ali i potpuno novi dio scenarija koji će potrajati šest sati. Da, dobro ste čuli, samo jedna nadodana misija trajati će više no singleplayer kampanje većine blockbuster igara današnjice.

 

Igra će u verziji za PC i Mac stajati vrlo prihvatljivih 20$ te 10$ u verziji za iPad. U razvoju je i verzija za Android uređaje, no još nije poznat njen datum izlaska, a ni cijena.

 

 

Baldur's Gate: Enhanced Edition na tržištu će se pojaviti 18. rujna ove godine, dok će se remasterirano izdanje Baldur's Gatea II pojaviti tijekom 2013. godine.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije