http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OVO MORATE ISPROBATI

Crysis 3 i prvi interaktivni trailer – ikad

crysis_3_screen_1___prophet_the_hunter
Crytek je za nadolazeći Crysis objavio prvi interaktivni trailer u povijesti videoigara

Novi traileri pojavljuju se gotovo svakodnevno; neki vas oduševe, a neki baš i ne. No novi trailer za Crysis 3 sigurno nikoga neće moći ostaviti ravnodušnim. Naime, radi se o gameplay traileru koji vas svakih nekoliko minuta pita na koji način ga želite nastaviti, a rezultat je vrlo, vrlo zanimljiv;

 

 

Podsjećamo, Crysis 3 izravno se nadovezuje na Crysis 2. Godina je 2047, a New York je sada drastično izmijenjen i gotovo pretvoren u džunglu. Igrači će još jednom preuzeti ulogu Propheta koji se ovoga puta vraća po osvetu.

 

Igra se grafički neće drastično razlikovati od prethodnika, s obzirom na limitiranost aktualne generacije konzole, a Crytek je najavio da će uz pomoć pojedinih trikova na konzole pokušati implementirati i pojedine aspekte DirectX-a 11.

 

Crysis 3 na tržištu će se pojaviti u veljači sljedeće godine i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama. Mike Read, producent igre, izjavio je da ne odbacije ni mogućnost verzije za WiiU konzolu; 'Wii U još uvijek nema određeni datum izlaska. Tko zna što će budućnost donijeti. Mogu potvrditi da surađujemo s Nintendom, no to je sve što mogu reći', izjavio je Read u intervjuu za CVG.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije