http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STIŽE TEK 2014.

Project 2 u biti je duhovni nasljednik Limba

PROJECT2_1339690408
Playdead studio nedavno je najavio igru zasad poznatu kao Project 2, a sada znamo i da će igra biti svojevrsni duhovni nasljednik Limba, jedne od najboljih nezavisnih igara u proteklih nekoliko godina

Limbo se na tržištu pojavio 2010. godine i instantno oduševio mnoge, kako scenarijem, tako i grafičkim stilom i nenadmašnom atmosferom. Ponukan uspjehom, danski razvojni studio odlučio je započeti novi projekt zasad poznat tek kao Project 2. Zanimljivo, igru sufinancira danski filmski institut, a na tržištu bi se trebala pojaviti tek 2014. godine.

 

Za razliku od Limba koji je koristio domaći engine, Project 2 razvija se uz pomoću enginea Unity.

 

Prema priznanju direktora igre Arnta Jensena, Project 2 temeljit će se na nekoliko ideja koje nisu bile iskorištene za Limbo i na neki će način biti njegov duhovni nasljednik. Nažalost, o igri zasad još nema više informacija, a jedini objavljeni screenshot možete vidjeti iznad teksta.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije