http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'PREACHER'

Novi trailer za Medal of Honor: Warfighter

medal-of-honor-warfighter-pic-2
EA i Danger Close studio objavili su novi trailer za nadolazeći Medal of Honor

Još od samoga početka i najave Warfightera, nešto nije na svom mjestu. Da, prethodnik je bio tek dobar, ništa više od toga. Najbolji njegov dio bio je multiplayer, a na njemu je ionako radio DICE, a ne Danger Close koji sada radi i na singleplayeru i na multiplayeru.

 

Da, okej, igra će koristiti najbolji engine današnjice – Frostbite 2.0, no je li to zaista dovoljno da se na tržištu pojavi još jedna ratna igra koja ne obećava ni zrno orginalnosti? Kako je krenulo, uopće nećemo biti iznenađeni ako većina prodanih primjeraka bude prodana samo iz razloga jer kupnja Warfightera garantira pristup beta testiranju Battlefielda 4 sljedeće jeseni. Sljedeće jeseni, ljudi. Očito je i sam EA svjestan da rebootani MoH jednostavno nije prepoznat na tržištu pa publiku pokušavaju privući razbacujući se Battlefieldovim imenom.

 

Bilo kako bilo, igra ima novi trailer. Ništa posebno i ništa što već nismo vidjeli;

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije