http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IZDAVAČIMA NIKADA DOSTA

Take-Two: Max Payne 3 komercijalno je podbacio

max-payne-3_2
Prema stajalištu izdavačke kuće Take-Two, Max Payne 3 i Spec Ops: The Line prodani su u znatno manjem broju primjeraka no što je očekivano

Take-Two, izdavačka kuća koja izdaje sve Rockstarove naslove, nije zadovoljna brojem prodanih primjeraka Max Paynea 3 i Spec Ops: The Line. Naime, Max Payne 3 prodan je u nešto više od tri milijuna primjeraka što dakako nije malo, ali očito je ispod očekivanja kompanije. Igra je inače naišla na izvrsne reakcije publike i kritike, pa i u našoj recenziji Krešimira Lauša.

 

Broj prodanih primjeraka Spec Ops: The Line nije objavljen, no vjerujemo da su očekivanja za ovu igru bila daleko manja no za Rockstarovu perjanicu, iako je i ovaj naslov naišao na iznenađujuće dobre reakcije. 

 

Dakako, problem nije u Max Payneu. Problem je u tome što Take-Two i dalje bilježi gubitke i tu znatno veće no prošle godine. Tvrtka je tako u posljednjem kvartalu ostvarila dobit od 226.1 milijun američkih dolara te ga završila s minusom od čak 110.8 milijuna. Za usporedbu, u istom razdoblju prošle godine Take-Two ostvario je dobit od 334.4 milijuna američkih dolara te kvartal završio s gubitkom od 8.8 milijuna.

 

Ipak, u kompaniji ostaju optimistični, a za to imaju i vrlo dobre razloge – u produkciji su igre poput Grand Thefta Auta 5, BioShock: Infinite, Borderlands 2 i NBA 2K13.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije