http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PROŠEĆITE KROZ SVIJET SNOVA

Playtoy igra dana: Coma

coma
U ovom zanimljivom naslovu stvari najčešće nisu onakve kakvima se čine

Kada ljudima spomenete internet igre i flash naslove, prva stvar koja im padne na pamet nije kvaliteta. To su barem prema popularnom stajalištu odvratno jednostavne pucačine krcate amaterskom grafikom i naslovi koji u najboljem slučaju podsjećaju na nešto što bi netko radije dao svojem klincu nego zaigrao sam.

 


Atmos Gamesova Coma igra je koja sve ovo baca u vodu. Iznadprosječna glazba, neobična grafika i (duboko udahnite) PRIČA ovu igru čine jedinstvenim iskustvom. U njoj poprimate ulogu malenog lika pod imenom Pete čiji se svijet odjednom promijeni.

 


Od samog početka to je vrlo jasno, kao što sama igra suflira, da se radi o nečemu čudnom poput sna. Svi dijalozi sa neobičnim žiteljima Peteovog svijeta, tajne koje otkrijete te zadaci koje riješite otkrivaju o čemu se sve tu zapravo radi.

 


Znamo da ne otkrivamo previše detalja, no vjerujte nam kada vam kažemo da je najbolje da sve otkrijete sami. Comu možete zaigrati na Playtoyu klikom na ovaj link.

 


Ime: Coma
žanr: Platformska avantura
Autor: Atmos Games
Kontrole: strelice za kretanje, miš za dijaloge
Vrijeme potrebno za završavanje: 30 min

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije