http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NI TRAGA PS3 VERZIJI

Napokon izašao zakašnjeli Skyrimov DLC

Dawnguard
Datum objave:
03.08.2012 13:45
Autor: Darko Smokrović
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Komentiraj
Bethesda iznenađujuće lansirala dugoočekivanu digitalnu kopiju Dawnguarda.

Nakon lansiranja prvog Skyrimovog DLC-a mnogi su fanovi Elder Scrolls serijala ostali zatečeni, jer naime Dawnguard je izašao samo za X-Box platformu dok su PC i PS3 verzija pomalo utihnuli u sijeni iščekivanja. Međutim jučer na konferenciji QuakeCona iz Bethesde izjavljuju kako je dotični DLC izašaoi u prodaju još istog dana, te je dostupan na Steamu za 19.99$.

 

napokon!

 

Dakle u ovom DLC-u ćete u ulozi poznatog nam Dragonborna moći izabrati boriti se na strani Dawnguarda ili vampirskog Covena, a uz to naravno dolaze nova 22 primarna questa, te nekoliko manjih. Tu su i nove specifične tree-skill specijalizacije za vampirizam i lycanotrophyu. Stoga eto igračima digitalnih kopija želimo dobar noćni ulov, dok uskračenim entuzijastima PS3 naslova držimo fige za skorim izlaskom.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije