http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZARAZNO I ZABAVNO

Playtoy igra dana: Super Puzzle Platformer

spp
Za početak radnog tjedna predlažemo vam da posjetite Playtoy i isprobate što to znači pomiješati platformsku igru s Tetrisom

Igra koju vam predstavljamo danas toliko je jednostavna, a toliko zarazna da nam je trebalo neko vrijeme da se prisilimo i napišemo ovaj kratki opis. O čemu se radi? Zamislite sumanutu kombinaciju Tetrisa i Contre. I? To je to. Vaš zadatak je uništavati nizove blokova koji padaju s vrha ekrana kao u svima poznatom ruskom puzzleru.

 

Trik ovdje, doduše, jest taj da blokove uništavate automatskim oružjem dok pazite da ne padnete u ponor pun šiljaka ili da vam isti blokovi ne naprave hematom na glavi. Ovo sve možda zvuči trivijalno, no izazivamo vas da posjetite Playtoy i još danas zaigrate ovog šarmantnog malog ubojicu vašeg slobodnog vremena. Skoro smo sigurni da nećete zažaliti.

 

Ime: Super Puzzle Platformer
Autor: Andrew Morrish
Žanr: Logičko-platformska
Vrijeme za završavanje: 3-5 min (po partiji)
Komande: strelice za kretanje, z ili razmak za pucanje

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije