http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IMPRESIVNI 'VOICE CAST'

Brojne holivudske zvijezde u Dishonoredu

dishonored_aristocrat
Bethesda je objavila popis brojnih filmskih zvijezda koje će dati svoje glasove u nadolazećem FPS-u Arkane Studiosa

Filmske zvijezde već godinama posuđuju glasove likovima u igrama. Naravno, pod uvjetom da izdavačka kuća ima toliki novac. A Bethesda ga očito ima jer odlučili su angažirati čitav niz poznatih imena koja će iskustvo ionako intrigantnog Dishonoreda odvesti na još jednu višu razinu.

 

Bethesda

 

Listu predvodi dobitnica Oscara Susan  Sarandon u ulozi poludjele starice Granny Rags, slijedi Brad Dourif kao Piero, čovjek koji će protagonistu Corvu napraviti famoznu masku. John Slattery bit će Admiral Havelock a Michael Madsen ubojica zvan Daud. Young Lady Emily glas će posuditi Chloë Grace Moretz, a ulogu njene dadilje Caliste Lena Hadley, glumica trenutno vrlo poznata zbog jedne od glavnih uloga u Game of Thrones.

 

Glazbu za igru skladat će Daniel Licht, čovjek koji sklada glazbu za odličnu TV seriju 'Dexter'.

 

Dishonored će se na tržištu pojaviti u listopadu ove godine i prema dosad dostupnim materijalima čini se da imamo vrlo ozbiljnog kandidata za igru godine.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije