http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

INSANE!

THQ odustao od igre slavnog Guillerma del Tora

thq_logo_cmyk_jpg_jpgcopy
Još 2010. godine THQ je najavio InSane, horor igru na čijem je razvoju glavnu riječ imao jedan od najboljih redatelja današnjice. Kako se THQ u međuvremenu našao u nezavidnoj financijskoj situaciji, odustao je i od Del Torovog projekta

Dokaz da gaming industrija trenutno nije u najboljoj situaciji možemo vidjeti u zatvaranjima brojnih razvojnih studija, ali i u otkazivanju projekata. U tome je posebice prednjačio THQ koji se nalazi u katastrofalnoj financijskoj situaciji, zbog čega je već otkazao brojne projekte. Najnovija žrtva krize je InSane, horor na čijem je razvoju glavnu riječ imao Guillermo del Toro, slavni filmski redatelj zaslužan za filmove Pan's Labyrinth, Blade II, Hellboy itd.

 

Ovaj projekt prvi je put predstavljen 2010. godine te je najavljeno da će InSane biti trilogija, a Del Toro je spominjao da će razvoj samo prvoga dijela potrajati 'više od tri godine'.

 

Ako je igra započela s razvojem 2010. godine, ona je teoretski već u trećoj godini razvoja, no stvari očito nisu išle svojim tokom i projekt je ugašen. Ipak, THQ je prava na igru prepustio Del Torou pa postoji šansa da će netko drugi preuzeti projekt.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije