http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI MULTIPLAYER CONTENT

Naughty Dog izbacio 1.3 patch za Uncharted 3

uncharted 3
Datum objave:
08.08.2012 11:00
Autor: Darko Smokrović
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Komentiraj
Nadolazećim DLC-om i novim multiplayer patchem Uncharted 3 izmamio zadovoljan osmijeh fanova.

Nakon prikupljanja velikog broja dizajnerskih ideja od same zajednice fanova Uncharteda 3, iz Naughty Doga plasirali su masivni multiplayer patch u kojem je uz razne popravke i novotarije uveden potpuno novi turnirski sistem igranja. Dakle dobrim plasmanima osvajate nova oružja i otključavate nove stvari s kojima napredujete kroz daljnje natjecanje. Na raspolaganju vam stoji 10 ticketa koje koristite za ulaske na turnire, a ukoliko ostanete bez njih možete kupiti nove u PS dučanu.

 

1.3 patch

 

Uz šarolik spektar novih skinova, 2 legacy nivoa, brojne trofeje i blaga tu se nalaze inovativne Block Mesh mape u kojima je svaki ulični blok obojen u zasebnu boju. Međutim ukoliko vam niti ovaj patch ne može utažiti gejmersku žeđ za urnebesnim napucavanjem, na raspolaganju će vam od 15.8 biti i novi DLC koji dolazi u obliku PS store upedate-a. Biti će ga moguće otključati prelaženjem in-game nivoa ili pronalaženjem novih blaga, a u sebi će sadržavati preciznije još 137 novih "modnih detalja". Stoga medvjedići navalite, jer jagode su servirane.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije