http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MULTIPLAYER!

Novi trailer za Black OpsII!

black ops 2
Activision je objavio novi trailer za Call of Duty koji je ujedno i prvi trailer koji se fokusira isključivo na multiplayer komponentu nadolazećeg FPS-a

Nakon nekoliko prvih trailera, EA i Treyarch odlučili su jedan od njih posvetiti i multiplayeru. Iz njega se ne može iščitati puno toga, ali neke stvari ipak se mogu. Dobar dio trailera zbog okružja nas je podsjetio na postapokaliptični Rage, baš kao i ubojstva nožem i tomahawkom.

 

Nadalje, tu je nekakav odašiljač koji na neki način ometa neprijatelja te daljinski navođene letjelice i projektili. Radnja je smještena isključivo u budućnost, pa nije sasvim jasno hoće li se multiplayer, kao i singleplayer – odvijati u dva odvojena vremenska razdoblja.

 

 

Podsjećamo, radnja Black Ops II odvija se paralelno u dva vremenska razdoblja – jedan se izravno nastavlja na prvi Black Ops, a drugi se odvija u budućnosti, u 2025. godini, u vrijeme Drugog hladnog rata koji se odvija na tlu SAD-a.

 

Call of Duty: Black Ops II na tržištu bi se trebao pojaviti 13. studenoga na platformama PC, PS3, Xbox 360 i Wii U.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije