http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ODVAJA SE OD ARMA-E

DayZ postaje samostalna igra!

DayZ
Jedan od najpopularnijih modova današnjice postaje samostalna igra, objavio je Dean Hall, autor DayZ-a

DayZ jedan je od najpopularnijih modova na kugli zemaljskoj i do te titule došao je u relativno kratkom vremenu. Radi se o modu za ArmA-u II koji, pogađate, u cijelu priču uvodi – zombije. Mod danas igra nekoliko stotina tisuća ljudi, a kako bi u njoj mogli uživati i bez igre na kojoj je mod baziran, Dean Hall i njegovi suradnici te studio Bohemia Interactive odlučili su se na razvoj samostalne igre.

 

 

Ono što je još interesantnije, Hall je najavio da će igra biti razvijana po modelu Minecrafta, što znači da će se svako malo moći downloadati nova verzija igre što će stajati po nekoliko dolara i tako sve do finalne inačice koja će stajati nešto više. To će razvojnom studiju omogućiti konstantan priljev sredstava, ali i neophodan feedback igrača zbog čega bi finalna verzija, kao i u slučaju Minecrafta, trebala biti njima po mjeri.

 

Naravno, još uvijek nije poznato kada će se pojaviti prva verzija DayZ-a, no pretpostavlja se da bi mogla biti pogonjena novim engineom koji je Bohemia pripremio za nadolazeću ArmA-u III i koji možete vidjeti ovdje:

 

 

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije