http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STIŽE SLJEDEĆE GODINE

Codemasters najavio Grid 2!

grid2screenshot3
Codemasters je najavio nastavak svog trkaćeg naslova iz 2008. godine

Punim imenom Race Driver: Grid na tržištu se pojavio u prvoj polovici 2008. godine i naišao na većinom pozitivne kritike. Tek danas, četiri godine te nekoliko Dirt i F1 igara kasnije, Codemasters najavljuje Grid 2.

 

Igra će se na tržištu pojaviti tijekom sljedeće godine na platformama PC, PS3 i Xbox 360, a o verziji za Wii U zasad nema riječi.

 

Codemasters najavljuje da će Grid 2 raditi po receptu vrlo uspješnog originala. 'Još jednom pomičemo granice onoga što se može postići u žanru kroz nove alate, tehnologiju i inovacije. Igru će pogoniti sljedeća generacija Ego Game Technology Platform koje će omogućiti spektakularnu grafiku, AI, upravljanje i štetu te na kraju – sudjelovanje u najimpresivnijem iskustvu utrkivanja dosad. Kao i njegov prethodnik, Grid 2 će adrenalin smjestiti u samo srce svake utrke', izjavio je Clive Moody, izvršni producent.

 

Codemasters je odmah objavio i odličan trailer za igru:

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije