http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BRIGA ZA PC IGRAČE

Sleeping Dogs na PC-u bolji nego na konzolama

sleeping-dogs-pc-exclusive-1
Square Enix je objavio sva poboljšanja koja će verzija Sleeping Dogsa za PC imati u odnosu na konzolaške verzije

Većina današnjih visokobudžetnih igara producira se prvenstveno za konzole da bi se tek naknadno proizvodili portovi za PC koji obično ne iskorištavaju sve blagodati te platforme. Ipak, to neće biti slučaj i sa Sleeping Dogs, nadolazećim naslovom koji mnogi nazivaju azijskom verzijom Grand Theft Auta.

 

Igra će od prvoga dana imati podršku za DirectX 11 te mogućnost prikaza na više monitora. Grad će biti napučeniji ljudima i automobilima, a odmah će se moći downloadati i paket s teksturama više razlučivosti.

 

Igra će se na tržištu pojaviti vrlo uskoro, 17. kolovoza, na platformama PC, PS3 i Xbox 360. Ipak, Sleeping Dogs ima vrlo kompliciranu povijest razvoja, o čemu smo već pisali: nakon što je Activision odustao od projekta početkom prošle godine, igru je na sebe preuzeo Square Enix podržavši kanadski razvojni studio United Front Games.

 

Ono što će mnoge vrlo razveseliti je činjenica da će u igri veliki naglasak biti i na borbi prsa o prsa koja je izvedena izvrsno, što je vidljivo u dosadašnjim trailerima.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije