http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZA DLAKU

Sony demantirao gašenje projekta The Last Guardian

the last guardian
Sony Computer Entertainment službeno je demantirao vijest o gašenju obećavajuće franšize

Sony nam, iskreno, ponekad nije jasan. U slučaju da pratite vijesti zadnjih par sati, uočit ćete kako se nekadašnji primat u svijetu kućnih konzola doslovno opravdava pred javnošću. SCE-ov iznimno reklamirani naslov The Last Guardian prema posljednjim je glasinama - vrlo mrtav. Dotični je, kao što znate, već godinama u izradi. Međutim, odnedavno kruže glasine uzrokovane smanjenjem publiciteta vezanog uz naslov. Konkretno - prema posljednjim vijestima Sony ne planira tako skoro završiti naslov koji im je, budimo iskreni - donedavno bio jedan od razloga zbog kojeg su korisnici kupovali njihovu konzolu. Uzrok ove sve zbrke leži u činjenici da je američki trademark The Last Guardian jučer istekao (i nije obnovljen), što je u kombinaciji s kompletnim manjkom promocije (ili vijesti o napretku razvoja) igre podiglo sumnje oko gašenja čitavog projekta.

 

Ovo bi svi htjeli igrati. Dobro... barem svi iz naše redakcije.

 

 

Naravno, čim se ovo proširilo globalnom mrežom, Sony je brzo reagirao i objavio kako je ova igra daleko od statusa discontinued. Konkretno - na njoj se prema njima radi punom parom. Kada će izaći? Kada ćemo dobiti igranu demonstraciju same igre na nekom sajmu? Nepoznato. Da se razumijemo, nemamo tendencije na ovakav način komentirati projekte. Požurivanje kreativnog procesa nikada ne rezultira kvalitetom. Međutim, Last Guardian je u izradi već nekoliko godina. I što je najgore - mi niti u jednom trenu (nakon par prvih trailera) nismo vidjeli kako razvoj igre ide prema naprijed.  Zovite nas pesimistima i skepticima, no nekako nam se čini da razvoj ovog naslova ne napreduje baš kako spada.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije