http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TRADICIJA SE NASTAVLJA

Odgođena PC verzija Assassin's Creeda 3

assassins-creed-3_9
Ubisoft je već tradicionalno odgodio PC verziju nadolazećeg Assassin's Creeda

Ovo smo gotovo pa očekivali. Naime, iz nastavka u nastavak Ubisoft redovito odgađa svaki novi Assassin's Creed, a tako će biti i s nadolazećim, petim naslovom u franšizi. Umjesto 31. listopada, PC verzija će se na tržištu pojaviti 23. studenog.

 

Kao i obično, Ubisoft nije naveo razloge odgode, no pogoditi je prilično lako – Assassin's Creed 3 primarno se radi za konzole, a dodatno vrijeme potrebno je za portanje igre na PC. Iz Ubisofta ipak nisu propustili objasniti svima nama da oni PC verziju u biti nikad ni nisu najavili, a sad je kao - najavljuju. Huh, da, okej.

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije