http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SVJETLOM PROTIV MRAKA

Playtoy igra dana: Photon Baby

Za početak tjedna predlažemo vam da se bacite u koštac s fotoosjetljivim krvopijama

Simpatične i dobro realizirane ideje uvijek su ono što nas privlači kod flash-igara. Upravo zbog toga ponosno vam predstavljamo ovotjednu prvu flash-igru dana: Photon Baby. U ovoj neobičnoj kombinaciji pucačine i puzzle zadatak vam je spasiti klinca kojeg su oteli vampiri. Kako biste to postigli, potrebno ih je tamaniti svjetlom iz fotonskog topa. Zvuči jednostavno?

 

Trik kod uspješnog lova na zubate štetočine je u mijenjanju boje vašeg projektila. Naime, u ovoj igri svjetlost nije zraka nego fotonska kuglica (molimo vas, ne primajte se za glavu) koju na kreativne načine (mijenjanjem boje, odbijanjem od zidova) nastojite navesti na omražeme krvopije. Šarmantna retro grafika, jako dobra glazba i zaraznost trebali bi vas zadržati uz ekran dovoljno da odigrate barem nekoliko nivoa. Nama je bila dovoljna da nakon nepoznate količine vremena završimo igru (što da kažemo, obožavamo akcijske puzzlere). Kako biste se okušali u odbijanju fotonskih kugli u nesretne vampire, predlažemo da na Playtoyu Photon Baby odigrate još danas.

 

Naslov: Photon Baby
Autor: Jeremias Babini
Žanr: akcijski puzzler
Uputstva: WASD koristite za kretanje, za okretanje zrcala, miš za pucanje fotona, razmak za privlačenje fotona
Trajanje igre: sat vremena

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije