http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ŠEST MILIJUNČIĆA

Motorstorm serijal postao Sonyeva zlatna kokoš

KA_Motorstorm
Motorstormovi autori postigli su impresivne rezultate

Biti dosljedan franšizi dosta je nezahtjevan koncept. Realizirati taj koncept i zaraditi na njemu kompletno je drugi par rukava. Evolution Studios, firma iza popularnog Motorstorm serijala nedavno je statistički postigla ono što bilo koji distributer želi. A što je to? Multimilijunska prodaja jedne te iste igre kroz višestruki niz godina. EA ima Criterion i njihov Burnout (kojeg je izmuzao do srži), a Sony Evolution i njihov Motorstorm - koji se do današnjeg dana prodao u preko šest milijuna primjeraka.

 

Motorstorm RC

 

Pete Smith iz EU Sony XDeva nedavno je Evolution Software nazvao firmom usredotočenom na uspjeh, što je zapravo i istina. Uzemmo li, jasno, u obzir da su više manje samo poznati po gore spomenutom serijalu. Iskreno, nadamo se da ovakvih studija bude sve više i više, s obzirom da Sonyu trenutno treba svaki dolar do kojeg se može domoći. Spomenimo kako Evolution software trenutno radi na naslovu za iduću generaciju Playstation konzole.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije