http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TRAILER!

Prvi pogled na Need For Speed multiplayer

need_for_speed_most_wanted_2012_19
EA je objavio prvi trailer u kojemu možemo vidjeti scene iz multiplayera nadolazećeg Need for Speeda

Kao što vjerojatno već znate, na novom Need for Speedu radi Criterion Games, studio poznat po fenomenalnom serijalu Burnout. Dapače, mnogi su vidjevši prošlotjedni trailer ustvrdili da je 'Most Wanted' zapravo Burnout pod imenom Need for Speed. Stvari, naravno, nisu toliko jednostavne iako sličnosti postoje, a to uopće nije loša stvar s obzirom na kvalitetu igara Burnout.

 

Nakon nedavnog trailera koji je prikazivao singleplayer komponentu igre, EA je uoči GamesComa objavio i trailer koji prikazuje in-game scene multiplayera.

 

 

Nažalost, detalji o samom multiplayeru još nisu poznati, no vjerujemo da će vas zasad zadovoljiti gameplay trailer.

 

Need for Speed: Most Wanted pojavit će se na tržištu 2. studenog, i to na platformama PC, PS3, Xbox 360, PSVita, iOS i Android. 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije