http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GUSARI I SELJANI

Playtoy igra dana: Flooded Village

Flooded Village
Za kraj radnog tjedna predlažemo vam da ubijete koju minutu slobodnog vremena igrajući našu preporuku dana

Ponekad čovjeku zatreba jedna dobra mozgolomka. Big Dinov Flooded Village na prvi pogled izgleda kao čudna verzija jedne od mnogobrojnih igara logičkog žanra. Međutim ispod vedrih boja i simpatične grafike nalazi se zaista zanimljiva i zarazna igra. U Flooded Villageu zadatak vam je udovoljiti svima. I pod svima mislimo na gusare, seljake i stabla. Da, stabla. I to radite poništavanjem ili zapunjavanjem polja koja blokiraju put vode. Ako voda dodirne polje na kojem je stablo, napravili ste dobar posao. Ako voda prođe kroz polje na kojem se nalazi gusar, još bolje. Međutim, ako voda prođe kroz polje sa seljakom, stvari idu nizbrdo.

 

 

Trik kod Flooded Villagea je "počistiti" nivo u čim manje poteza. Prvi nivoi su relativno jednostavni i ne predstavljaju pretjerani izazov. Međutim, dajte igru petnaestak minuta i biti će vam više nego jasno da se ne radi o baš jednostavnom naslovu. Drugim riječima, posjetite Playtoy i zaigrajte Flooded Village. Pitamo se hoćete li moći udovoljiti svim njegovim žiteljima.

 

Ime: Flooded Village
Autor: Big Dino/Staal Media
Žanr: Logičlka
Komande: Miš
Vrijeme igre: 1 do 3 minute po razini

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije