http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'uplay'

Ubisoft lansirao online shop i nudi igre za 1$

driver
Ubisoft je i službeno lansirao uPlay, servis koji će im služiti prvenstveno za prodaju vlastitih igara. Kako bi privukli igrače, sljedećih nekoliko dana neke će igre ponuditi za samo jedan dolar

Valveov servis Steam apsolutni je kralj digitalne prodaje igara, a nije ga uzdrmao ni danas već prilično prihvaćeni Origin iza kojega stoji veliki EA. Nažalost i na štetu igrača EA igra pomalo prljavo i ne dopušta prodaju svojih igara na Steamu, čime u biti silom privlači igrače koji žele zaigrati primjerice Battlefield 3 ili Dragon Age: Origins.

 

Nadamo se da to neće biti slučaj s Ubisoftom i njihovim upravo lansiranim servisom koji se odaziva na ime uPlay. Ipak, i oni će zaigrati na kartu jeftinih igara pa tako danas za samo jedan dolar nude From Dust, u subotu Silent Hunter 5 i u nedjelju Driver: San Francisco. Naravno, i ovi će naslovi biti po cijeni od tek jednog američkog dolara.

 

Uz to, Ubisoft će ponuditi brojne popuste na svoj asortiman pa je ovo izvrsna prilika da se primjerice dočepate igara Assassin's Creed po vrlo povoljnim cijenama.

 

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije