http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

COUNTER STRIKE! DARK SOULS!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

Dark Souls
Ovaj tjedan obilježit će dolazak Dark Souls RPG-a na PC te dva remastera Metal Gear Solida

Nakon nekoliko mjeseci vraćamo se staroj rubrici u kojoj vam početkom svakoga tjedna donosimo pregled igara koje će se naći na policama trgovina. To ujedno obilježava prestanak ljetne suše i svojevrsni je uvod u igrama bogatu jesen.

 

U petak ćemo moći zaigrati Transformers: Fall of Cybertron, i to na platformama PC, PS3 i Xbox 360, a već sutra Counter Strike: Global Offensive, koji će se zasad pojaviti na PC-ju i PlayStation Networku, a nekoliko dana kasnije i na Xbox Liveu.

 

 

 

Krajem tjedna moći ćemo zaigrati i Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty HD Edition te Metal Gear Solid 3: Snake Eater HD Edition, i to na PlayStationu 3, dok će se 'Sons of Liberty' moći zaigrati i na PlayStation Viti.

 

Napokon, u petak će se na tržištu pojaviti Dark Souls, i to 'Prepare to Die', edicija posebno namijenjena PC-ju koja je krenula u produkciju tek na masovnu inicijativu obožavatelja RPG-a.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije