http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

bicikli!

Novi screenshotovi za Grand Theft Auto 5!

gtav
Rockstar je objavio nekoliko novih screenshotova iz nadolazeće igre Grand Theft Auto koji prikazuju prijevozna sredstva koja se nisu našla u još uvijek aktualnom GTA4

Priznajte, sve biste dali da u Grand Theft Autu 4 koji igrate već godinama možete sjesti za upravljač jednog lijepog MIG-a ili barem – bicikla. Upravo ta dva vozila Rockstar je najavio objavom nekoliko novih screenshotova:

 

 

Podsjećamo, Grand Theft Auto 5 najavljen je prije nekoliko mjeseci, no još uvijek nije poznato kada bi se igra trebala pojaviti na tržištu te na kojim platformama, kao ni to tko će biti protagonist. Ipak, čovjek kojega smo prvi put sreli u prvom traileru za igru ovaj put može se vidjeti za upravljačem aviona.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije