http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IMA I TOGA

Besplatan co-op DLC za Spec Ops: The Line

specopstheline
2K Games najavio je i odmah učinio dostupnim besplatni DLC za Spec Ops: The Line koji multiplayeru pridodaje co-op za dva igrača

Spec Ops: The Line jedno je od najugodnijih ovogodišnjih iznenađenja koje su objeručke prihvatili i publika i kritika. Radi se o TPS-u smještenom u Dubai kamo američki vojnici dolaze spasiti otetog generala. Iako se činilo da će ovo biti još jedan naslov iz kojega ćemo morati gutati hrpu ljigavog američkog patriotizma ta pretpostavka pokazala se potpuno pogrešnom jer igra propagira stajalište da u ratu nema ničeg lijepog i veličanstvenog. Upravo zbog toga mnogi je uspoređuju s filmom 'Apocalypse Now'.

No vratimo se na bitno. 2K Games upravo je najavio, ali i odmah učinio dostupnim potpuno besplatni DLC koji će omogućiti co-op igranje za dva igrača.

Dobra igra upravo je postala još bolja, a besplatni DLC materijali danas su gotovo istrijebljena vrsta. 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije