http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

EVE ONLINE

Započela zatvorena beta za Dust 514

Dust_514-2
Upravo je započelo zatvoreno testiranje ekskluzive za PlayStation 3 kojoj pristup imaju svi pretplatnici PlayStation Plus

Eve Online jedna je od najpopularnijih MMO igara današnjice koji ima malu, ali vrlo vjernu zajednicu igrača koji su spremni dobar dio svog slobodnog vremena izdvojiti samo na igranje vjerojatno jedne od najzahtjevnijih igara današnjice. No odlična igra postaje još bolja pojavom Dusta 514, FPS-a koji će biti PlayStation 3 ekskluziva, no u realnom će vremenu komunicirati s Eve Onlineom koji je PC ekskluziva. Sve odluke donesene u Eve Online odlučivat će borbe na terenu u Dust 514 i obratno.

Radi se o konceptu koji je dosad neviđen u gamingu, a prema dojmovima onih koji su uspjeli zaigrati igru – stvar funkcionira odlično. To sada možete provjeriti i sami jer upravo je započelo dvotjedno zatvoreno beta testiranje za sve one koji su ili će u sljedeća dva tjedna postati pretplatnici PlayStation Plus.

Finalna verzija igre na tržištu će se pojaviti još ove godine, no točan datum izlaska još uvijek nije poznat.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije