http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UBISOFT RADI PUNOM PAROM

Pogledajte kako izgleda produkcija Assassin's Creeda 3!

assassins-creed-3_9
Ubisoft nastavlja tradiciju započetu Ghost Recon: Future Soldierom, pa je objavio prvi od četiri video priloga u kojima u detalje možemo vidjeti kako izgleda produkcija jedne od najiščekivanijih igara ove godine

Mjesecima prije no što se na tržištu pojavio Ghost Recon: Future Soldier, Ubisoft je objavljivao video priloge kroz koje su igrače upoznavali s procesom produkcije tog TPS-a. Istu praksu Ubisoft je odlučio primijeniti i na nadolazeći Assassin's Creed III. U prvom videu serijala Inside tako možemo vidjeti da na igri radi nekoliko stotina ljudi, ali i opsežnu suradnju s vanjskim suradnicima koji su upoznati sa svim aspektima Američke revolucije.

 

Angažirani su stručnjaci za borbu, tadašnje oružje, ali i lingvisti čiji je zadatak novog protagonista Connora učiniti što vjerodostojnijim. S obzirom da je on potomak oca Britanca i majke Indijanke, on će dio dijaloga i monologa odrađivati na engleskom, a dio na indijanskom jeziku.

 

Velik trud uložen je i u vjernu rekonstrukciju New Yorka i Bostona iz tog vremena, a tim koji radi na igri tvrdi da su gradovi u potpunosti vjerno preneseni u omjeru 1:3.

 

 

Iako često nismo (pre)nakloni Ubisoftu iz raznih razloga, o čemu smo pisali i jučer, moramo priznati da Assassin's Creed III zasad izgleda vrlo obećavajuće i vidljivo je da se u igru ulaže mnogo novca, ali i truda.

 

Igra će se na policama trgovina pojaviti 30. listopada u verzijama za PlayStation 3 i Xbox 360 te 23. studenoga za PC. U produkciji je i verzija za Wii U, no njen datum izlaska još nije poznat, kao ni datum izlaska same konzole.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije